Ferien flyr

Etter to fine uker med familietid på Jevnaker,  har vi nå hatt ferie hjemme. Seterbesøk på Snåsa, gjester fra Valdres, 2 40-års feiringer, ei på Leka og ei i Sela, vennetreff og seint i seng.  Late morgener med god frokost og tid! 

På Kongsvoll på vei nedover.

Det eneste som mangler er finvær. Men vi står det over. På slutten av ferien blir det Sommarland i Bø, så der blir nok kjempestas. Så jeg krysser fingre for at vå får brukbart badetemperaturer. Unga har fått våtdrakter av bestemor og bestefar, så de klarer seg uansett.

Vi fløy hjem.

Men før turen, blir det bursdag… Vi fyller jo faktisk 40! Fargefest på Skogglimt for meg og Nina. 80 gjester, mat og kaker, levende musikk og mesteparten av de grommeste folka vi kjenner!!!

Formen har derfor bare å holde seg i sjakk,  for oss begge to! Vi gleder oss enormt!! 

I morgen skal vi bowle sammen med en vennegjeng, og deretter lunsjer vi. Det er supert å treffe venner i ferien,  og i begynnelsen på uka prøvde 4 modige unger å sove ute aleine. Dessverre ble det nok litt mange fremmede lyder, så de kom trampende inn i tolv-tida, og sovnet på hvert sitt rom. Gutta på gutterommet, og jentene på jenterommet.

Det har vært fine og travle dager.  Innimellom må jeg ta en pause for å hvile litt, men det aksepteres og blir knapt lagt merke til. Gode venner veit hva som trengs for at jeg skal kunne bli med på mest mulig.  Englene mine! 

 

I dag har jeg endelig fått ferdig et evighetsprosjekt som jeg absolutt skulle strikke uten mønster. Jeg tegnet alt selv.  Dessverre ble tråden veldig stram i mønsteret, så den ferdige utgaven ser best ut på bilde, og ikke på meg… men den er varm, og myk og deilig. Så jeg kommer sikkert til å bo i den hjemme! Jeg hadde ALDRI blitt ferdig uten god hjelp fra Marte! 

Nå blir det kvelden,  for i morra blir det utrygt i bowlinghallen… to ganske konkurranseivrige familier har latt seg utfordre av hverandre,  så det bir moro! 

Ha en fin sommernatt!