Hard medfart

Endelig er jeg tilbake på min favorittøy i Spania,  Gran Canaria er et sikkert valg, når det man trenger er varme, sol, service og ro. 

Det er godt for en stiv kropp med mye smerter å få komme en tur til Villa del Conde denne gangen.  Og når stillongs byttes med sykkelshorts,  ullkjole med tunika og bare tær får svinge i sandaler i stedet for tykke timberlandstøvler med ullsokker, da kan man nærmest føle at hele skrotten umiddelbart blir lettere i steget, og at man kan begrense medisinbruken betydelig allerede fra dag to… 

Denne gangen skal jeg være her i 10 dager. 10 dager med det som i utgangspunktet bare skulle være avslapping, men som  takket være en dyktig fysioterapeut/kiropraktor også har gitt meg en full overhaling på de virkelig krevende områdene i dette ødelagte skroget. I tre timer,  fordelt på to dager,  så har han jobbet for å løse opp i beinhard muskulatur,  stramme og betente sener, og ikke minst det han kaller blokkeringer i ledd og skjelettet. Jeg har vondt, men en betydelig økt bevegelighet. Jeg rekker til og med en  siste time på fredag for å prøve å gjøre så mye som mulig før mine hjemlige terapeuter får overta vraket.

Det gir meg nytt håp om å på sikt å kunne bli smertefri, når en sånn her type behandling gir en direkte effekt. Jeg håper den vil vedvare og at smertene forsvinner. Noe jeg vet at de gjør. Juling har jeg fått på terapeutbenken før, og “vondt skal vondt fordrive.. “

Ellers så går dagene her til hvile, å gå turer, mat og soling. Jeg har til og med badet i bassenget! Heldigvis var vannet godt oppvarmet! 32°C er nok til å lure selv meg uti. Det er heldigvis fortsatt 5 dager igjen her i paradis, og kroppen og hodet har gode dager! Savner mann  og barn,  men ser virkelig nytteverdien i å være her i varmen. 

 

Når jeg kommer hjem er det fullt fokus på jordbruksforhandlingene. Så jeg prøver å lese meg opp på materiellet her jeg ligger under en parasoll. Det finnes verre steder for forberedelser.

Klikk deg inn på bondelaget.no og forbered deg  du også.  Innspill er viktig!

Kos dere i kulda!

Klem fra Anne Marit